Субота, 27.04.2024, 06:39
Вітаю Вас Гість(Чужий) | RSS
 
TEEXEEN MUSIC
Головна | Молоді групи та виконавці | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Групи
LebensRaum
Бердичев
Гараж 117
Рівне
Antares
Буча
Кремп
Чернівці
The Sky is Red
Рівне
Серцевий Напад
Чернівці
acloneofmyown
Рівне
The Pizza Boys
Івано-Франківськ
MERVA
Рівне
Асиметрія емоцій
Чернівці
Alice in Wonderland
Житомир
My*17
Київ
Ху4
Львів
Йожики
Київ
НовеПокоління
Полтава
Marvel
Київ
Lady Jane
Хмельницький
Крик Душі
Рівне
Factor 150
Київ
DИРЕКТОРіЯ
Київ
Opium
Львів
Флаєр
Рівне

Наше опитування
Чи потрібен нашому сайту чат???
Всього відповідей: 44

Головна » Серцевий Напад
Серцевий напад

Стиль - "Поп - панк"

Сайт - http://sn.cv.ua

Склад:

Рябий Дмитро (МіTRій) – вокал, бас-гітара;

Мурзін Олександр (Кот) – гітара;

Романов Олександр (Бок) – гітара, вокал;

Балахтар Михайло (МайKL) –ударні.


Дата заснування: 1 квітня 2004 року

Про себе:

СТАНОВЛЕННЯ


Як і в більшості історій, все почалося ще з дитинства. МітРій (вокал, бас) народився в республіці Придністров'я, в місті Рибниця. Двоюрідні брати Міша (Майкл) та Вася (Бейс) Балахтар жили на той час у сусідній Україні. Кожен ріс, дорослішав, ближче до 2000 року почалося якесь певне формування музичних смаків, шо надалі і дало поштовх створенню гурту. Мітрій на той час переїхав з Придністров'я до Чернівців, навчатися в університеті. За декілька місяців створився новоспечений акустичний проект з кумедною назвою "DOUBLE SOUND", що складався з двох акустик та змушував закривати вуха переважно студентів факультету іноземних мов на святкуваннях різних свят, позаяк Мітрій саме там навчався. З тих усіх спроб створення чогось власного робилися перші
демо-записи, які власноруч безкоштовно поширювали серед чернівецької молоді. З часом виникло неймовірне бажання купити музичні інструменти і створити повноцінний гурт. Переконали батьків у потрібності цього, і 1 квітня 2004 року відбулася перша репетиція. Барабанщик вперше сів за барабани, з басистом (див. нижче: "ЕХ-учасники") познайомилися за 5 хвилин до початку репетиції. На щастя, з часом репетиції почали проходити у гаражі (гараж №56 в місті Чернівці, в гаражному кооперативі на розі вулиць Червоноармійська та Комарова), де гурт міг грати щодня. Там починався "Серцевий Напад"! :-)


АДАПТАЦІЯ


Гурт займався, писав пісні, і вже скоро почалися перші виступи. На той час в гурті було 4 учасників. Починалися концерти, потроху ступали на більшу сцену, їздили з концертами в інші міста. Пробували записувати матеріал на невеличких домашніх студіях.

На початку 2007 року почали визначатися, де б записати альбом. На допомогу прийшли наші друзі з Рівного, гурт "БРЕМ СТОКЕР", які запропонували писатися на їхній студії "SKA-N-DAL RECORDS" за помірну дружню ціну, де ми і писали свій ПЕРШИЙ ДЕМО-альбом до кінця року, який вийшов 13 грудня 2007 року, на жаль, був неофіційним, адже важко було знайти лейбл, тому наш перший CD ми просто залили в інтернет, щоб люди могли вільно скачувати наші пісні, приходити на концерти, знаючи тексти
і пізнаючи музику.

У 2008 році сталися деякі зміни. З гурту пішов гітарист Бейс, Мітрій (вокал, бас) та Майкл (ударні) вирішили скооперуватися з гітаристами гурту "Н-44" (Луцьк), що був на грані розпаду. Перші місяць чи два в гурт не вірили, прогнозували кінець. На щастя, все вийшло навпаки, в новому складі гурт набув нового, свіжого, насиченого звучання. Зараз гурт є наполовину з Чернівців, на іншу половину - з Луцька. Найкращі пісні з демо альбому "Дорослі Діти" (2007) готуються до перезапису на хорошій студії, а також декілька нових пісень, та найкращі пісні з репертуару колишнього гурту "Н-44", і все це буде складовими першого офіційного альбому гурту. Також знято кліп на пісню "СУБКУЛЬТУРА".



Більше фотографій тут!


Субкультура





ТакФаk


PunkGirl


366 днів (Новорічна) feat. Брем Стокер


Дорослі діти

Більше на нашому сайті
Категорія: Серцевий Напад | Просмотров: 731 | Додав: DOOB | Дата: 10.01.2009 | Коментарі (1)

Форма входу

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Друзі сайту

    Статистика

    Всього online: 1
    Чужих: 1
    Своїх: 0


    Copyright TEEXEEN © 2024