Понеділок, 06.05.2024, 07:02
Вітаю Вас Гість(Чужий) | RSS
 
TEEXEEN MUSIC
Головна | Молоді групи та виконавці | Реєстрація | Вхід
Меню сайту

Групи
LebensRaum
Бердичев
Гараж 117
Рівне
Antares
Буча
Кремп
Чернівці
The Sky is Red
Рівне
Серцевий Напад
Чернівці
acloneofmyown
Рівне
The Pizza Boys
Івано-Франківськ
MERVA
Рівне
Асиметрія емоцій
Чернівці
Alice in Wonderland
Житомир
My*17
Київ
Ху4
Львів
Йожики
Київ
НовеПокоління
Полтава
Marvel
Київ
Lady Jane
Хмельницький
Крик Душі
Рівне
Factor 150
Київ
DИРЕКТОРіЯ
Київ
Opium
Львів
Флаєр
Рівне

Наше опитування
Чи потрібний розділ "Файли" нашому сайту?
Всього відповідей: 59

Головна » Флаєр
ФЛАЄР
 
Стиль: рок
Веб-сайт: www.flaer.at.ua
м.Рівне, Україна
   
  
 Діючі учасники :
- Євгеній Старжинський (вокал, гітара)
- Юлій Старжинський(соло-гітара, бек-вокал)
- Вадим (Malush) Концевий(ударні)
- Сашко (Bazuka) Кондратенко (бас-гітара, бек-вокал)
- Анна (Koshka) Шпилевська (фортепіано)
- Сашко Чиндаров (ритм гітара) - сесійний гітарист
  
 
 
      «Флаєр» - молодий і перспективний проект. Його учасники не зупиняються на досягнутому і постійно працюють над самовдосконаленням.
  - Ми не бачимо перед собою жодних обмежень, нашим стилем рухає відчуття музики і саме життя. Своєму слухачеві ми хочемо донести максимум драйву, енергії та задоволення від музики, - ділиться планами Євгеній Старжинський.

  Тематика пісень «Флаєра» - це життя у всіх його проявах, це як ідейні, так і рефлексійні твори. Наші пісні народжуються спонтанно, і саме цю спонтанність ми хочемо передати нашим слухачам. Основа музичної манери гурту – це непередбачуваність, легкість сприйняття, максимум емоцій, варіювання, максимум якості, максимум музики!

  Для кожного учасника гурту участь у проекті є не лише засобом реалізації творчих планів, а й можливістю донести до молоді своє світобачення, запропонувати аудиторії новий, яскравий, свіжий стиль виконання поп-року.

- Ідея створення гурту з’явилася рік тому, – розповідає фронтмен «Флаєра» Євгеній Старжинський, – з самого початку проект планувався в рамках Рівненського державного гуманітарного університету. За період формування групи її склад неодноразово змінювався, як змінювалася і назва: від англійського «Heavenside» до напівукраїнського «Флаєра». Остаточно гурт сформувався уже після дебютного виступу і зараз у повному складі працює над написанням нових пісень.

«Флаєр» дебютував на сцені Рівненського палацу дітей та молоді 28 грудня 2008 року. Саме цю дату ми вважаємо початком музичної кар’єри вже самостійного рок-гурту у складі Євгенія та Юлія Старжинських, Олександра Кондратенка, Вадима Концевого та Анни Шпилевської. Наразі це згуртована команда творчих людей, спільна мета яких – донести до слухача свої ідеї думки та почуття.

- Ми намагаємося не тільки спиратися на досвід своїх зарубіжних та вітчизняних колег, а й розвивати власний неповторний стиль. У нас великі плани і , сподіваємося, не менш велике майбутнє, - розповідає Юлій Старжинський. - Ми працюємо, ростемо, творимо, а плоди нашої праці оцінить вже сам слухач. Єдине, що б хотілося побажати собі і всьому нашому колективу – це натхнення, дружної співпраці та якісного звучання. Ми разом, а значить – у нас усе вийде!
 
 
Більше фото та інформації дивіться на нашому сайті!!!
Категорія: Флаєр | Просмотров: 830 | Додав: FLAER | Дата: 03.03.2009 | Коментарі (0)

Форма входу

Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Пошук

Друзі сайту

    Статистика

    Всього online: 1
    Чужих: 1
    Своїх: 0


    Copyright TEEXEEN © 2024